1. Pabrik iki diadegake ing taun 1993.

2. Luwih saka 20000produksi lan gudang.

3. Teknisi profesional lan peralatan produksi modern.

4. 100% lulus inspeksi kualitas.

5. Layanan sing apik 24 jam.

maca liyane
ndeleng kabeh