Babagan Kita

fa

Sugeng rawuh ing AHEM

Zhejiang AHEM Auto Parts Co., Ltd. didegaké ing taun 1993, minangka produsen elemen rem otomatis. Dununge ana ing Taman Industri Kota Fengqiao, Zhuji, Zhejiang. Perusahaan iki jembaré 13.000m ², duwé luwih saka 50 karyawan lan pamer proses produksi canggih lan peralatan uji coba lengkap kayata die casting, stamping, alat mesin CNC, perawatan permukaan produk lan jalur perakitan.

Liwat 20 taun pengalaman produksi lan ningkatake peralatan uji coba proses produksi lan sistem manajemen mutu njamin reliabilitas lan daya tahan elemen rem. Produk utama wis digunakake ing akeh pabrik mesin utama ing China, lan produk parsial diekspor menyang Asia Tenggara, Amerika Timur Tengah, Afrika, lsp.

Nggawe kualitas sing apik yaiku kabijakan kualitas lan konsep bisnis. Nalika ngadhepi tantangan lan kesempatan industri otomotif, kita gelem kerja sama karo para pedagang domestik lan manca negara supaya entuk keuntungan bebarengan lan kahanan win-win.

Pabrik Kita

Pameran

Pusat Mesin CNC

Alat Tes

Lokakarya Casting Die Otomatis

Lokakarya Stamping

Lokakarya Las

Bahan Baku

Majelis

Gudang

Barang Pengangkutan