Kepiye carane koordinasi kopling lan katup?

Kepiye cara kerja sama karo kopling lan katup?

Kaping pisanan, gir kasebut kudu ing posisi netral. Sawise miwiti mobil, depress kopling nganti pungkasan, banjur lebokake gir menyang posisi gir pisanan. Banjur ngeculake kopling. Nalika ngeculake kopling, alon-alon. Nalika sampeyan krasa mobil rada gonjang-ganjing lan Sawise wiwit maju, alon-alon ngiseni bahan bakar, lan ing wektu sing padha, terus ngeculake kopling nganti rampung lan mobil diwiwiti kanthi lancar. Cara kerja sama karo kopling lan katup nalika nyepetake lan pepindhan

Nalika kudu nganggo gir dhuwur, kita kudu nyocogake kacepetan gir target, mula kudu nambah sawetara katup supaya kacepetan tekan kacepetan gir target (contone, nalika gir ing 5 gir, kacepetan kudu tekan 50 yard utawa luwih). Sawise munggah, kita bisa mlaku ing kopling, masang gir, lan banjur ngeculake kopling (kacepetan bisa ditambah), lan ing wektu sing padha, throttle tetep supaya kacepetan tetep stabil.

Kepiye cara kerja sama karo kopling lan katup nalika nyusut lan ganti?

Yen sampeyan kudu mudhun, sampeyan luwih dhisik kudu nyuda kacepetan. Kita luwih dhisik mbukak rem supaya alon-alon, nggawe akselerator nganggo sikil tengen, angkat sikil tengen, kanthi cepet nyepetake pedal kopling, lan ngalihake tuas gir menyang gir sing cocog. , Ngeculake pedal kopling, lan nalika ngeculake pedal kopling, alon-alon nyepetake akselerator nganggo sikil tengen.

Kepiye carane koordinasi kopling lan katup?

1. Alesan kanggo flameout awal yaiku kopling diangkat cepet banget.

Nalika 1 nganti 2 kosong, ora bakal dipateni nalika diangkat, lan bakal wiwit kopling sawise 2 nganti 3, mula sampeyan kudu ngangkat alon-alon nalika 2.
Nalika ngangkat nganti 2, nambah throttle kanthi cara kanggo nyuda jumlah kios, (ngisi bahan bakar nalika ngangkat kopling) ora bakal ana pengaruh. Minangka wiwitan normal.

2. Tenaga gir sing nomer loro bisa munggah ing dalan gunung, lan kecepetan bisa dikendhaleni kanthi setengah nyepetake kopling ing gir sing nomer loro. (Yen kacepetan U-turn cepet). Yen kacepetan U-turn cepet utawa alon, gunakake 1 gir kanggo ngontrol.

3. Kecepetan pas lan mobil ora bakal mandheg. Kanggo nyuda, nyepetake kopling, lan kanggo nyepetake, nambahake akselerator. Ing kahanan normal, puteran dikendhaleni 2 gir.


Wektu kiriman: Aug-27-2020