Warta pertama Apa ciri khas kopling gabungan universal?

Kopling universal nggunakake ciri mekanisme

torsi lan gerakan bisa dipercaya ditularake. Karakteristik kopling universal yaiku: strukture nduweni sudut penetrasi sing beda, lan rong sudut aksial kopling universal kalebu beda, umume antara 5 ° -45 °.

Panganggone kopling gabungan universal

Ing transmisi daya kanthi kecepatan dhuwur lan tugas abot, sawetara kopling duwe buffer, lan ing kahanan redhuksi, digawe kanggo muter bebarengan kanggo ngirim bagean mekanik kanthi kecepatan variabel. Lan ningkatake kinerja shafting sing dinamis. Kopling kasusun saka rong bagian, sing ana gandhengane karo poros nyopir lan poros sing didorong. Umume, mesin listrik biasane gegandhengan karo kopling lan mesin apa.

Ana jinis kopling gabungan universal

Gandeng duwe rong batang sing gegandhengan. Amarga kesalahan produksi lan instalasi, pasca-deformasi lan perubahan suhu, posisi relatif loro poros bakal ganti, lan keselarasan sing ketat asring ora bisa dijamin. Komponen, yaiku duwe kemampuan kanggo menehi ganti rugi kanggo macem-macem pamindahan relatif, yaiku, apa bisa njaga fungsi sambungan lan tujuan kopling ing kahanan pamindahan relatif. Kopling bisa dipérang dadi kopling kaku, kopling fleksibel lan kopling keamanan. Jinis utama kopling, karakteristik lan peran ing kategori ujar ing sistem transmisi

Kopling kaku mung bisa ngirim gerakan lan torsi tanpa fungsi liyane, kalebu kopling bidirectional, kopling lengan, kopling clamp, lsp.

Kopling fleksibel Kopling fleksibel tanpa unsur elastis ora mung bisa ngirim gerakan lan torsi, nanging uga duwe derajat pengenalan sing beda. Kinerja kompensasi radial lan sudut kalebu kopling gir, kopling universal, Kopling Rantai, kopling slider, kopling diafragma, lsp.

Kopling fleksibel karo unsur elastis bisa ngirim gerakan lan torsi; nduweni macem-macem derajat introduksi, kinerja kompensasi radial lan sudut; uga duwe derajat pengurangan getaran lan buffering sing beda, ningkatake kinerja sistem transmisi kalebu macem-macem kopling fleksibel karo unsur elastis non-logam lan kopling fleksibel karo unsur elastis logam. Struktur macem-macem kopling elastis beda, konduksi beda, lan peran ing sistem transmisi uga beda.

Kopling keamanan sing fleksibel uga duwe macem-macem kinerja kompensasi, kalebu jinis pin, jinis gesekan, jinis bubuk magnetik, jinis sentrifugal, jinis hidrolik lan kopling keamanan liyane

Gedhene lan arah pamindahan relatif saka rong sumbu. Yen angel njaga alignment sing ketat lan tepat ing rong poros sawise dipasang lan diatur, utawa nalika rong batang kasebut bakal ngganggu pamindhahan relatif tambahan sajrone proses kerja, kopel fleksibel kudu diganti. Contone, nalika pamindhahan radial ana ing arah aksial, kopling slider bisa dipilih, lan perpindahan sudut sing nembus utawa nyilangi rong batang bisa disambungake karo kopling universal.

Keandalan lan lingkungan kerja kopling. Kopling sing ora mbutuhake pelumasan biasane digawe saka komponen logam lan luwih dipercaya; kopling sing mbutuhake pelumasan gampang kena pengaruh tingkat pelinciran lan bisa ngregeti lingkungan. Kopling sing ngemot komponen non-logam kayata karet sensitif karo suhu, media korosif lan cahya sing kuat, lan rawan tuwa.

Amarga alasan kayata manufaktur, instalasi, deformasi beban lan perubahan suhu, angel njaga keselarasan loro sing akurat lan akurat sawise instalasi lan nyetel. Ana tingkat pamindahan tartamtu ing arah x lan Y lan sudut defleksi CI. Nalika pamindhahan radial gedhe, kopling geser opsional, lan pamindhahan sudut sing nembus utawa intersecting rong batang bisa disambungake karo kopling universal. Nalika rong batang ngasilake pamindhahan relatif tambahan amarga gangguan sajrone proses kerja, kopling fleksibel kudu dipilih.


Wektu kiriman: Aug-27-2020